mandag den 9. oktober 2017

Sæsonafslutning med sejlads og fest

Lørdag var så den allersidste sejldag i denne sæson. Der var lagt i ovnen til en hyggelig dag på vandet efterfulgt af en stor fest i Marbæks klubhus.
Vejret var godt til den første af to sejladser: god, frisk vind samt tørvejr. Vi havde respeedstart, så de 9 både startede forskudt og (burde) komme samlet i mål. Vi havde derfor alle de mindre både foran os og alle de større både bag os. Det giver et godt kapløb. Vi sejlede rigtig fint og blev nr. 3 ud af 9 både - overhalede et par stykker, men blev ikke selv indhentet. Gaster: Christian og Kurt.
Anden sejlads blev en stille, men særdeles våd affære. Det regnede fra start til slut, og der var kun svag vind. Vi havde sat Kurt af forinden, så kun Christian og skipper sejlede i den svage vind. Dér måtte vi nøjes med 6. pladsen.
Til højre ses slutstillingen over årets sejladser: vi får en tredieplads, og det er vi godt tilfredse med.
Om aftenen holdt vi et brag af en fest. Stort fremmøde og høj stemning med supergod mad, musik og dans. Det kunne ikke være bedre. Og så var der skam pokaler til de tre øverste på skamlen 🙌
Nu skal båden bare tømmes helt, rigges af og sættes på land, så må vinteren gerne komme.
Nå jo...jeg har en bestilling i gang på en ny sprayhood og telt fra Sverige. De kommer snart og tager mål, og leverer i løbet af vinteren. Mere om det senere - det bliver spændende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar