søndag den 27. september 2015

Elleore Rundt

For første gang var båden tilmeldt hyggekapsejladsen Elleore Rundt, en doublehandsejlads, som er arrangeret af Marbæk Sejlklub. På båden var vi Finn og skipper.

På denne særdeles skønne lørdag efterårsdag havde 31 både (flot antal) sat hinanden i stævne. Se her en lille video fra før starten - et flot syn.
Vejret var perfekt, der blæste en frisk vind fra nordvest, så der var agten for tværs hele vejen ned mod Roskilde og en god bidevind på hjemturen. Hele turen var på ca. 24 sømil, og det var vi 3 timer og 18 minutter om.
Undervejs på Elleore Rundt
Undervejs var der mange dueller med forskellige både. Det er rigtig sjovt, når man følges ad over længere strækninger, så gælder det om at holde lige på kursen og trimme ordentligt. Vi sejlede rigtig fornuftigt, og holdt god fart i båden, og det endte med, at vi kom i mål som 9. båd, det kan vi godt være stolte af. På præmietiden endte vi på 8. pladsen, men vi var tildelt et ganske gavmildt lystal, så måske holder det ikke helt.
Om aftenen var der grillhygge med de mange sejlere. God mad, vin og masser af løgnehistorier. Super arrangement - vi vender helt sikkert tilbage næste år.

Efter hjemkomsten fra sejladsen er arbejdet med udskiftning af teaktræet i cockpittet begyndt. Jeg har bestilt ny "teak" hos Permateek, der leverer et PVC-produkt, der ligner teaktræ. Halv pris og forhåbentlig lige så flot. Det bliver spændende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar