torsdag den 17. maj 2018

3. onsdagssejlads

Ny rodkicker
Igen skønt sejlervejr denne majaften. Jævn vind fra nord betød flere kryds på udturen, så var sejladsen ikke helt kedelig.
Jeg har købt en ny rodkicker til båden, og jeg så frem til at få den afprøvet. Og den fungerer fortrinligt. Nu slipper jeg for at slås med bomdirken, der gik i bekneb med storsejlet. 
Vi - Per, Kurt, Mads og skipper - sejlede en helt fin sejlads, der endte med en tredjeplads ud af 9 både. Det kan vi godt være bekendt.
Nu er det som der skal være dramatik i alle sejladserne. I aftes gik Dragen hårdt på grund, og stod der under hele løbet. Flere sejlbåde, motorbåde, kajakker og svømmere!! prøvede i lang tid at frigøre ham, og det lykkedes først efter solnedgang. Surt.
Dragen som grundejer
Der er nu fundet en løsning på vores runding af sømærkerne nede ved brobyggeriet: vi får lov til at runde bøjerne uden at få ballade med diverse "krigsskibe" fra broen.
I øvrigt har jeg nu fået ordnet den sidste detalje på sprayhooden: der manglede et stop på en lynlås, og det er nu fixet, så midtervinduet kan rulles ned - det giver mere luft igennem cockpittet. Alt det nye spiller bare!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar