mandag den 19. juni 2017

SRPI 2017 - i år med perfekt vind og vejr.
Stor kø ved broen om morgenen
Denne weekend blev der sejlet SJÆLLAND RUNDT PÅ INDERSIDEN. Jeg har været med i 12 år, men det er som om, at vejret aldrig har været helt godtt. Men  denne gang var vejret helt perfekt - intet mindre!

Et par glade gaster
Hyggeligt selskab om aftenen
Som gaster var Finn og Christian og vi stak ud lørdag morgen. Sammen med en masse andre både gjorde vi klar til start i frisk vind. Nordturen gik fint, med kun få kryds, vel igennem Kulhusrenden og ud i Isefjorden. Her satte vi genakkeren og det gav et godt skub i båden. Vi kunne bruge den en times tid, så passede vinden ikke rigtig. Men senere på eftermiddagen kunne vi igen bruge den. Det lykkedes os endda at lave en vellykket vending med genakkeren. Om aftenen i Frederikssund var der som sædvanlig samlet en masse sejlere, og stemningen var mægtig høj. En lang dag - 60 sømil - med supergod vind og varmt solrigt vejr.

Søndag skulle vi sejle den sydlige tur i Roskilde Fjord. Vejret var igen til perfekt sejlads og vi fik skam også sat genakkeren. Denne gang uden det store held: i en vending gik det helt galt og vi havde en kamp for at få den ned igen. Det lykkedes, men det var ikke en god oplevelse - men vi er da en erfaring rigere. Men vi havde skam glæde af genakkeren på turen - se bare videoen (der er på den forkerte led).
Tilbage efter gennemført tur - i alt 90 sømil - godt røde i ansigterne og rimeligt trætte, men tilfredse. Resultatet er ikke noget at råbe hurra for, vi ender nede i rækkerne, tror jeg. Men en fantastisk dejlig tur, der forhåbentligt får flere til at melde sig til næste år. 
 Ingen kommentarer:

Send en kommentar