tirsdag den 13. august 2013

Den store sommertur 2013


Så er det vist på tide med lidt fortælling om sommerens store sejltur.

Herlig frokost med gæster

Planen var - i følge med Nils på Dragen - at sejle til Limfjorden, og sammen med skiftende gaster nåede vi at sejle 400 sømil (740 km) på 22 dage. Med ombord på de 2 både medsejlede Kenneth, Finn, Steen, Niels, Casper og Larsen (og dejligt besøg af min søde kone), og de bidrog alle til at gøre turen ganske fornøjelig.

Finn dykker efter en lillebitte not

På hele turen havde vi det gode danske sommervejr med os, i starten lidt rigelig med (mod-)vind, men det meste af tiden skønt solskinsvejr, ca. 25 grader og mild vind: det ku' ikke være bedre.

Undervejs opstod diverse småproblemer: en tabt not, olietryksalarm, kølevandsproblemer, grundstødninger - men alt blev løst/repareret undervejs.

I flere lag på Fur. Inderst Lady Marian fra FD

Vi sejlede flg. rute:


Frederikssund - Hundested - Odden - Grenå - Udbyhøj Nord - Øster Hurup - Ålborg Vestre Bådehavn - Nibe - Løgstør - Fur - Glyngøre - Jegindø - Thisted - Løgstør - Ålborg Vestre Bådehavn - Hals - Grenå - Odden og Frederikssund

En "overdådig" middag på Jegindø


Det har bare været en pragtfuld tur, med god mad og drikke!! og højt humør. Vi har været spændende steder og udelukkende mødt venlige mennesker. Tak til alle for en skøn rejse. Næste år....hvem ved hvor turen så går hen???

400 sømil rundt i Danmark


1 kommentar:

  1. Hey!
    Er det ikke ved at være lidt af en tradition at der skal ”havne bades” fra Spice of Life

    /Adelante II

    SvarSlet