mandag den 21. juni 2010

Så sejlede vi SRPI 2010


Det gik jo egentlig rigtig godt......i ca. halvdelen af sejladsen. Vi nåede - næsten - vores starttid efter broen, og så fulgte vi faktisk fint med hele vejen nordpå mod Lynæs.
Lige som vi skulle passere bøjen ved Lynæs Klinterække, så springer en sjækel til det ene bakstag, så vi mister sejlføring og kurs, så vi glider helt op ad bøjen - heldigvis skete der ikke noget.
Vi fortsatte i fin stil rundt om Orø og kunne stadig følge selv de lidt større både. Nordpå mod Rønnen (Nyk. Sj.) fik vi i ca. en times tid en helt forrygende vind, så vi indhentede flere både, men så skete det........ INGEN VIND OVERHOVEDET!
Det rakte vores tålmodighed ikke til, så en sømils penge fra Rønnen gav vi op, startede motoren og futtede afsted til Lynæs. Her grillede vi en god middag, så det sidste af DK's vm-kamp mod Cameroun og hyggede lidt i båden med kaffe og en sjus. De stædige både vi havde forladt ude ved Rønnen var 3-4 timer om at nå i havn....det gad vi sgu' ikke. Mange andre gjorde som vi.
Næste dag sov vi halvlænge, sejled stille og roligt til Frederiksværk - der var stadig ingen vind - spiste en god frokost, og sidst på eftermiddagen sejlede vi så hjem til hjemhavnen.
Vi havde alligevel en rigtig god weekend. I øvrigt så vi utrolig mange grundstødninger - lige sjove hver gang, så længe det ikke er os :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar